E-mail:

Password:


ЗА НАС


За нас ARMEN-GROUP, Професионални инструменти и частиARMEN-GROUP е сайт за резервни части и инструменти. Ние Ви предоставяме възможност да закупите машината или резервните части, от които се нуждаете на най-добри цени, лесно и бързо, без излишно губене на време и средства.

Предимството на нашия сайт е лесната достъпност и възможността за поръчки не само в гр.Шумен, но и до всяка точка на България с куриерски фирми ЕКОНТ и СПИДИ.

В armen-group.com има огромно количество машини, инструменти, резервни части и броят им ежедневно расте. В сайта непрекъснато се добавят нови артикули на утвърдени вече марки. Това прави armen-group.com един от най-добрите и конкурентни сайтове при търсенето и избора на машини, инструменти, резервни части и оборудване както за професионални цели – така и за всеки домашен майстор.

Сайтът е разработен от квалифицирани специалисти и поддържан от млад и отзивчив персонал. Ние се стремим да задоволим всички изисквания на нашите клиенти. Информацията за продуктите постоянно се актуализира и обновява. Ежеседмичните промоции и намаления Ви дават възможност да закупите машината от която се нуждаете на по-ниска цена.

За нас ще бъде удоволствие да Ви помогнем в избора на инструмент, резервна част или машина !